Med Comby Stream Nuuk for du en 20 Mbit flatrate internet forbindelse til 1650 kr. pr. måned. Oprettelsen koster 950,- og bindingsperioden er 3 måneder.

Hastigheden på download er 15 Mbit, og hastigheden på upload er 5 Mbit. I alt 20 Mbit forbindelse.

Stream Nuuk er det perfekte produkt til dig der ønsker at surfe og streame på nettet, og ikke vil bekymre dig om en ekstra regning eller fairuse grænse. Med den høje upload hastighed er det også et godt produkt til dig der gamer på nettet.

Det rigtige produkt for familien der elsker at være på nettet, surfe, stream og game. Du kan have alle de enheder og brugere du måtte ønske. Vær blot opmærksom på, at streamer man film fra flere enheder kan dette belaste din linje og gå ud over kvaliteten, da de 15 Mbit i download jo bliver delt mellem alle de enheder du har forbundet på din forbindelse.

Produktet er ikke et trafik prioriteret produkt. Peer to peer trafik er nedprioriteret på dette produkt. I spidsbelastningsperioderne (klokken 21-23) kan hastigheden falde til ca. 50%

Produktet er underlagt Comby’s salgs- og leverings betingelser.

Comby Stream Nuuk Priser
Abonnement pr. måned 1650,00
Oprettelse 950,00
Ændring af abonnementstype 650,00
Flytning 1599,00
Overdragelse 500,00
Genåbning 1599,00

Bindingsperiode 3 måneder.
Modem med WiFi inkluderet udleveres ved oprettelse
Hastighed 15 Mbit i download, 5 Mbit i Upload

Al bestilling af vores nye internet produkt foregår via vores hjemmeside. Kunne du godt tænke dig at bestille vores Comby Stream produkt? Klik på Bestil knappen.