Comby A/S er en 100% grønlandsk ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk. Vi er en professionel og betroet IT-virksomhed med mere end 300 kunder spredt ud over hele Grønland.

Virksomheden er grundlagt af Brian Torp i 2000 og kort efter fusioneret med A-Team Greenland som blev stiftet af Michael Collin. Brian Torp og Michael Collin er fortsat hovedaktionærer i Comby.

Comby har siden stiftelsen haft en stabil vækst, bl.a. ved opkøb af andre grønlandske IT virksomheder. Her iblandt det Selvstyre ejede Sermit A/S i 2009, hvilket i dag gør Comby til en af Grønlands førende IT virksomheder og markedsledende på kerneprodukterne.

Comby har siden 2002 haft erfaring som professionel og betroet IT-leverandør med mere end 300 kunder spredt ud over Grønland.

Comby A/S bistår virksomheder, uanset hvilket niveau de befinder sig på, og hvad enten virksomheden er ny iværksætter, godt i gang eller moden og etableret. Kompetencerne er der, uanset om virksomheden har hjemme i erhvervslivet, industrien eller i det offentlige.

Comby har i en årrække arbejdet aktivt med CSR. Som den første leverandør i Grønland tilbød Comby returaftale på tonerudstyr med henblik på korrekt bortskaffelse heraf.

Endvidere støtter Comby op om samfundet ved aktiv deltagelse og økonomisk støtte af sociale events, bl.a. Nuuk og Sisimiut Marathon, Børneløb, Nuuk paraglidingklub samt lokale Volleyball-, fodbold- og håndboldhold.

Comby tager ansvar som grønlandsk virksomhed alvorligt. Derfor har Comby ikke kun ansat færdiguddannede medarbejdere, men er også med til selv at uddanne fremtidens kvalificerede IT-medarbejdere; blandt andet gennem praktikophold. Comby er altid på jagt efter dygtige medarbejdere. Læs mere her.