Søger du gode kollegaer og en virksomhed med de rette værdier?

 Hvis du kan spejle dig selv i ovenstående værdier, så har du de første forudsætninger til at kunne blive en del af Comby.

Comby søger innovativ Forretningskonsulent

Comby A/S er en af Grønlands største IT-virksomheder med hovedsæde i Nuuk, som leverer IT services til både virksomheder og offentlige myndigheder.

Som Forretningskonsulent kommer du til at arbejde med nogle af vores største kunder, hvor du skal være deres sparringspartner ved både tekniske og forretningsmæssige løsninger. Vores kunder forventer at vi kommer med innovative løsningsmodeller til deres problemstillinger, og du skal kunne udfordre de gængse rammer og evne at skabe win-win løsninger.

Du skal have god forretningsforståelse og indsigt i IT løsninger i større organisationer – gerne opnået igennem en kombination af en relevant uddannelse og kundevendt erhvervserfaring. Det er vigtigt at du er vant til at begå dig hos større kunder, og forstår at skabe positive relationer med forretningsmæssig værdi.

Du skal kunne nikke genkendende til følgende:

  • Du brænder for at samarbejde med kunder
  • Du skal kunne sætte dig ind i deres specifikke behov i forbindelse med store og komplekse løsninger
  • Du er kvalitetsbevidst og skaber ro og overblik i dit samarbejde med kunden
  • Du er ikke bange for at gå i rette med kunden, hvis du mener, kunden har valgt den forkerte løsning
  • Du er god til at tage ansvar, og du trives med at arbejde i teams – men med høj grad af selvstændighed inden for dit ansvarsområde
  • Du har lyst til at dygtiggøre dig ved løbende at holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for dit felt
  • Du er fleksibel omkring processer og metoder, og du er i stand til at tilpasse dig det givne team, kunde eller opgave

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Nuuk, men skal forvente en del rejseaktivitet ifm. kundebesøg.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send din ansøgning og CV snarest muligt til hr@comby.gl– hvis der er spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Torp på tlf. +299 34 26 98 eller bto@comby.gl