Vi tager vores ansvar som grønlandsk virksomhed alvorligt. Derfor har vi ikke kun ansat færdiguddannede medarbejdere, men er også med til selv at uddanne fremtidens kvalificerede IT-medarbejdere; blandt andet gennem praktikophold. Vi er altid på jagt efter dygtige medarbejdere, som:

  • Tager ansvar for løsningen af opgaverne, og der tør sige sin mening
  • Lever og ånder for IT på et højt og professionelt plan

Vi tilbyder selvfølgelig også de bedste vilkår:

  • Spændende udfordringer og medindflydelse
  • En arbejdsplads med plads til sjov
  • Fast ansættelse med løn efter kvalifikationer
  • Fleksibel arbejdstid
  • Mulighed for pensionsordning
  • Fast hjemmeforbindelse til kontor og internet
  • Kantineordning med frokost
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling

Alt dette er “standardpakken”, men er du interesseret, så fortæller vi gerne mere om mulighederne for en sjov hverdag i Comby. Skriv i fortrolighed til hr@comby.gl så vender vi tilbage.

Ledige stillinger

Medarbejder til kundeserviceteamet

Vi søger en glad og energisk kollega til håndtering af kundehenvendelser på mail og telefon til vores dedikerede kundeserviceteam (SPOC & 1st line team).

Læs mere

Salgs og indkøbsassistent

Som salgs- og indkøbsassistent hos Comby er du med til at sikre, at vores konsulenter og sælgere får de varer, som de skal bruge for at hjælpe vores kunder.

Læs mere

Medarbejder til SPOC

Vi søger en glad og energisk kollega til håndtering af kundehenvendelser på mail og telefon til vores de- dikerede kundeserviceteam (SPOC-team).

Læs mere

Projektassistent

Som Projektassistent kan du se frem til en dagligdag med meget varierende opgaver, der spænder fra udvikling og opdatering af projektdokumentation og planlægning af arbejdet i projektafdelingen til deltagelse på projektopgaver hos vores kunder i hele Grønland.

Læs mere

Junior Projektleder

Som Junior Projektleder kan du se frem til en dagligdag med meget varierende opgaver, der spænder fra administrative opgaver på kontoret til deltagelse på projektopgaver hos vores kunder i hele Grønland.

Læs mere

Projektleder

Som Projektleder vil du have selvstændigt ansvar for en række projekter hos vores kunder. Projekterne vil variere i kompleksitet og omfang, men vil typisk kræve at projektlederen er god til at sikre fremdrift og styring.

Læs mere

Forretningskonsulent

Som Forretningskonsulent kommer du til at arbejde med nogle af vores største kunder, hvor du skal være deres sparringspartner ved både tekniske og forretningsmæssige løsninger.

Læs mere