Om os

Om os

Comby A/S er en 100% grønlandsk ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk. Vi er en professionel og betroet IT-virksomhed med mere end 300 kunder spredt ud over hele Grønland. Virksomheden

Comby Managed Internet

Comby Managed Internet

Med Combys Managed Services produkter kan du sammensætte præcis den service og support der passer din virksomhed. Du kan tegne fra én service til en all incl. aftale. Slip for alle

Telefoni

Telefoni

Med Comby Pro samler du fastnet, mobil, omstilling, filialer, hovedkontor, mobile medarbejdere, hjemmearbejdspladser og meget mere under ét. Alt bliver forbundet, og du styrer det hele med online selvbetjening via

Få et tilbud

Er du interesseret i et eller flere af vores ydelser? Har du spørgsmål? Så udfyld kontakt siden så tager vi fat i dig

Få et tilbud

Comby A/S vil være din foretrukne IT-leverandør i Grønland

Vælger du Comby A/S som din samarbejdspartner, slipper du for at bekymre dig om den daglige IT-drift. I stedet kan du fokusere dine ressourcer på at skabe værdi og vækst i din virksomhed.

Comby A/S er på forkant med udviklingen inden for IT-services. Vi tilbyder tidssvarende og fremtidssikrede IT-løsninger, som kan skræddersys efter dit behov og ønske, så du kan få leveret lige præcis den IT-løsning, som din virksomhed har brug for.

Er du i tvivl om, hvad der er den optimale løsning for din virksomhed? Måske har du hørt om begreber som cloud computing, cloud hosting og hosted exchange, men du undrer dig over, hvad der egenligt gemmer sig bag disse ord? Hvis du gør brug af vores dygtige IT-konsulenter som sparringspartnere, kan de hjælpe dig med at afdække din virksomheds behov. Vi kan stille de uddybende spørgsmål og rådgive dig, så du kan træffe det rigtige valg. Vi har erfaring i at lede IT-projekter sikkert i mål og kan hjælpe små såvel som store virksomheder, der ønsker at opgradere eller omlægge deres IT.

Vi kan levere en stabil internet-forbindelse til din virksomhed i Grønland. Vi tilbyder erhvervstelefoni, som sikrer en effektiv kommunikation mellem dine medarbejdere og kunder. Vi kan påtage os ansvaret for de tekniske IT-løsninger lige fra levering af både hardware og software, drift, sikkerhed og vedligeholdelse. Det giver din virksomhed flere fordele som fx at jeres IT-systemer altid er overvåget, så vi kan forudse problemer og tackle dem, inden de opstår.

Du kan kort sagt trygt overlade din virksomheds daglige IT-drift og IT-support til Comby A/S.

 

Værdier

“Troværdighed” er af afgørende betydning for os, da vor kerneforretning er at sælge og servicere vores kunders arbejdsredskaber. Det forudsætter, at vi tager det nødvendige ansvar og gør os fortjent til kundernes tillid og loyalitet. Vi står ved vores ord og holder, hvad vi lover.

dgesgeshr
4357Solgte Megabits
535372Sager løst
43715Ordre behandlet
6057Dage siden Comby blev stiftet